Altijd gedreven en vol met passie

Door mijn creatieve vooropleiding ruimtelijk vormgeving/reclame kwam ik erachter dat er nog een klein stukje van de puzzel ontbrak, waarna ik de HBO opleiding fotovakschool heb gestudeerd voelde ik me compleet, fotografie is mijn passie!

In mijn fotografie laat ik compositie, vorm en kleur samenvallen tot een mooi geheel. Door veel creatief te denken kun je steeds weer een krachtige foto maken. Met de grote passie voor het vak streef ik ernaar steeds meer te groeien, leergierig kies ik zo mijn extra studies/ workshops uit.

Het is een kunst om goede ideeën te digitaliseren tot een pakkend beeld. Door mijn creativiteit erop los te laten komt er altijd een mooi resultaat uit.

Verschillende jaren heb ik mijn fotostudio gevestigd gehad in het voormalige gemeentehuis te Meijel, Raadhuisplein 1. Nu is het tijd voor een geheel eigen fotostudio aan huis, Prins Bernhardstraat 12, Meijel. Dit is inmiddels alweer 4 jaar ontvang ik hier de leukste personen. 

LJ Photography richt zich voornamelijk op bruiloften, newborn, portret/studiowerk, interieur en bedrijfsreportages. Dus niet alleen voor een particuliere shoot kunt u hier terecht, ook voor de fotografie van uw bedrijf. Bijvoorbeeld voor uw website.

Mijn slogan: 
Een krachtige foto is als een glimlach voor een mooie herinnering!


Zelf ben ik trotse mama van 2  lieve dochtertjes, samen met mijn partner willem genieten we van al de mooie momenten om ons heen. 

Welkom op de website van Linde Joosten, LJ Photography.

Kom gerust eens langs voor een schitterende fotoshoot om nooit te vergeten, iets blijvends, tastbaars, vol met emotie.
Een krachtige foto is als een glimlach voor een mooie herinnering!

U bent van Harte Welkom!