Een krachtige foto is als een glimlach voor een mooie herinnering. 

Een herinnering die je vast hebt staan op een foto die altijd dierbaar zal zijn. Iets moois om erbij te pakken,of in te lijsten. In mijn fotostudio maar ook op locatie zullen schitterende beelden gemaakt worden.

Investering fotoshoot 

-Studio fotoshoot     89,-                        1 t/m 5 personen      -      1 uur 
-Locatie fotoshoot   69,-                         1 t/m 5 personen      -      1 uur
6 personen of meer, dan komt er een toeslag van 20,- bij.

Fotoproducten of digitale bestanden zijn niet inbegrepen bij bovenstaande shoots, deze kunnen achteraf bij besteld worden vanaf 7,- voor bijvoorbeeld een fotoprint, digitale bestanden zullen ongeveer 10,- zijn. 

Huisdieren zoals een hond of kat zijn vaak net zo belangrijk als kinderen, neem deze ook gerust mee. Ze horen echter echt bij jullie gezien. Deze wordt geteld als persoon. 


25, 50 jaar getrouwd, bijzondere verjaardag of iets anders leuks, dan kom ik gewoon gezellig op locatie. Iedereen is dan bij elkaar, en ziet er mooi uit, dat bijzonder moment mag zeker vast gelegd worden! Vraag naar de mogelijkheden.


Overige fotoshoots prijs op aanvraag.

Algemene info over de fotoshoots

Fotoshoots kunnen op locatie of in de studio plaatsvinden. Mail/bel voor een afspraak. Na afspraak wordt er een bevestigingsmail gestuurd met informatie over de fotoshoot.


Newborn fotoshoot..      Wat bijzonder, zo'n klein wonder!!

Deze shoot wordt meestal binnen de eerste 2 weken na de bevalling gepland. Plan deze fotoshoot al in de zwangerschap zodat ik hiervoor ruimte in mijn agenda voor kan plannen, mijn agenda loopt steeds sneller vol en daarom is het belangrijk op tijd te boeken anders kan ik helaas niet garanderen dat ik daadwerkelijk de shoot kan inplannen. De kosten voor een newborn fotoshoot zijn 99,- We nemen namelijk uitgebreid de tijd voor jullie kleine wondertje, lekker bij jullie thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Vraag naar de betreffende informatie.


Cadeaubonnen

Verras iemand en geef een cadeaubon cadeau. Een fotoshoot cadeaubon, of een cadeaubon voor een mooie grote afdruk. Deze kunnen wij in ieder gewenste vorm samenstellen.

studio zwarte achtergrond

op locatie

studio witte achtergrond