Logo LJ Photography
Linde Joosten

De mooiste dag van je leven!

Proficiat, jullie gaan trouwen! Het feest begint nu al, met alle voorbereidingen. De jurk kiezen, de locatie uitzoeken én de fotograaf. Als professionele bruidsfotograaf zorg ik dat alle mooie momenten vastgelegd worden, om voor altijd te herinneren. 

Denk aan deze speciale momenten:

· Klaarmaken van de bruid en bruidegom en al de bijzondere details die vooraf zorgvuldig zijn uitgezocht

· Als de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet 

· De vader die zijn dochter weggeeft 

· DE kus na het Ja-woord tijdens de ceremonie 

· Het knalfeest met zijn unieke gebeurtenissen 


Niets wordt vergeten en natuurlijk is er alle ruimte voor jullie eigen inbreng. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek nemen we jullie dag door en bespreken we alle wensen.  Ik denk in alles met jullie mee. 

Met mijn creatieve blik en jarenlange ervaring creëer ik pakkende beelden vol emotie. Ieder plaatje is een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag. 

Naast de fotografie op de dag zelf zorg ik ook voor de nabewerking van de foto’s en het maken van een album. Bij elke bruidsreportage ontvang je een klein album. Of ga je toch voor een luxe album, bijvoorbeeld een van hout. In ons gesprek laat ik jullie de vele schillende albums zien en voelen.

De kosten van een bruidsrapportage zijn al vanaf € 990,00. 

Alle reportages zijn inclusief de nabewerking van de foto’s, foto’s geleverd op USB en een klein trouwalbum. Jullie ontvangen alle digitale foto's in kleur en in zwart-wit.


Zelf vind ik het belangrijk dat jullie je prettig bij me voelen als ik jullie fotografeer. Natuurlijk zal ik met dezelfde passie en aandacht, de familie en overige gasten vastleggen. Ik blijf gefocust en pak veel bijzondere momenten die zich om jullie heen af spelen. Zo blijven het verrassende foto's als jullie deze na de bruiloft mogen ontvangen.


Veel kijkend naar het licht, kleuren, vormen en compositie maken we unieke blijvende herinneringen en zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke dag wordt!


 Vraag vrijblijvend naar de bruidsreportage prijslijst voor de pakket prijzen via onderstaande bericht.

Yes! Wij gaan trouwen!

Wat leuk, gefeliciteerd!
Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Hartelijke groetjes,
Linde Joosten