Logo LJ Photography
Linde Joosten

Wat Bijzonder, zo'n klein wonder!

Een newborn fotoshoot is altijd super mooi om te laten doen. Zo’n bijzonder moment, een nieuw wondertje erbij! Hoe mooi is het om dit prachtig vast te laten leggen? 

Natuurlijk kom ik lekker bij jullie aan huis en maak ik daar zelf een studio. Het is fijn voor de kleine om in eigen omgeving te zijn de eerste weken en natuurlijk ook voor mama, die dan goed rust kan nemen. Het is alleen maar genieten. 

De shoot vindt binnen de eerste 2 weken na de geboorte plaats, en duurt ongeveer 2 a 3uur, we nemen echt de tijd voor jullie. Natuurlijk is er tijd voor een eventuele voeding tussendoor. 

Ik zou het echt leuk vinden om van deze unieke gebeurtenis een blijvende herinnering te maken.

NewbornShoot € 169,-      inclusief album en fotoverrassing!

De prijs van de newborn shoot staat voor tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit. Tevens ontvang je een album bij de shoot met daarin 20 foto’s uit de reportage! De selectie voor het album kies je zelf. Dit bedrag is exclusief digitale bestanden of aanvullende producten. Na de reportage ontvang je een persoonlijke online galerij met de uitgewerkte foto’s. Hier kun je kiezen uit een aantal extra pakketten met bestanden.
Exclusief reiskosten/reistijd: 0,40 cent per km

De shootkosten zijn alleen voor een reportage voor het kleine wonder. Natuurlijk is het mogelijk om trotse ouders, grote zus(sen), en/of grote broer(s) op de foto erbij de fotograferen, hiervoor heb ik altijd leuke ideeen. 

+ ouders € 30,- toeslag
+ ouders+broer(s)/zus(sen)  € 50,- toeslag

Elke shoot is inclusief album met daarin 20 foto’s uit de gallerij die julie zelf mogen kiezen, afhankelijk van het pakket is dit een mini album of een mooi luxe linnen album. Jullie kunnen uren blijven bladeren in dit prachtige fotoalbum en nagenieten van al deze mooie, maar vooral kostbare momenten! Deze gebeurtenis kun je nooit meer herbeleven en is dan ook onbetaalbaar!

PAKKET

Budget


€ 100,-

5 digitale


incl. mini album 10x10
(met daarin 20 foto's uit reportage)

Alleen baby

kleine foto-verrassing
PAKKET

Basis


€ 150,-

10 digitale


incl. mini album 10x10
(met daarin 20 foto's uit reportage)

baby & ouders

kleine foto-verrassing
PAKKET

Waardevol


€ 200,-

20 digitale

Album upgrade!
luxe linnen album 15x15
(met daarin 20 foto's uit reportage)

baby & ouder & broer/zus

kleine foto-verrassing
PAKKET

Exclusief


€ 270,-

30 digitale

Album upgrade!
luxe linnen album 15x15
(met daarin 20/30 foto's uit reportage)
baby & ouder & broer/zus

2x kleine foto-verrassing
PAKKET

Deluxe


€ 390,-

50 digitale

Album upgrade!
luxe linnen album 20x15
(met daarin 20/40 foto's uit reportage)
baby & ouder & broer/zus

3x kleine foto-verrassing


Reserveer op tijd!

De newborn fotoshoot wordt binnen 2 weken gerealiseerd. Bij interesse graag zo spoedig mogelijk reageren. Geef daarbij aan wanneer jullie uitgerekende datum is dan houd ik een plekje vrij. Mijn agenda loopt momenteel erg vol en het is belangrijk om goed te kunnen plannen. De shoot vergt veel tijd en ook de nabewerking is intensief. Bij reservering ontvang je een betaalverzoek voor de newbornshoot ad € 169,-  Dit is inclusief album met daarin 20 foto's uit de reportage.

Uiteraard stuur ik jullie vooraf gaande aan de shoot per mail alle informatie.

Voor de trotse oma’s en opa’s

Natuurlijk is het mogelijk een extra mini album of luxe linnen album voor jullie zelf te bestellen, dit is een copy van het geleverde album wat bij de shoot zit:

Extra mini album 10x10cm = € 19,-

Extra luxe linnen album 15x15 of 20x15 = € 39,-

Newborn

Zwangerschapshoot

Om de zwangerschap vast te leggen is een Zwangerschapsshoot / Bolle buik fotoshoot erg mooi om te laten verzorgen. Dit zou in de studio, maar ook vooral buiten op locatie heel mooi zijn in een natuurlijke omgeving. Denk aan de bos/ peel achtig gebied, met laagstaande zon, dit geeft echt schitterende beelden!

De kosten van een zwangerschaps shoot zijn hetzelfde als van een fotoshoot. Op locatie € 69,- en in de studio € 89,- Dit is zonder digitale bestanden of fotoprints. Zie kopje fotoshoots voor meer informatie.

Je ontvangt 10%korting op de bestelling van de zwangerschaps shoot (fotoprints en digitale bestanden) als deze in combinatie met een newborn shoot wordt geboekt. De shoot wordt om en nabij de 32-34 weken gepland.

Newborn

Persoonlijk

Newborn

Puur

Newborn

Vakkundig