Logo LJ Photography
Linde Joosten

Bruidsfotografie in brabant, limburg en daarbuiten!

Bruidsfotografie, De mooiste dag van je leven!

Hartelijk Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Het feest begint nu al, met alle voorbereidingen. De jurk kiezen, de locatie uitzoeken én de fotograaf. Als professionele bruidsfotograaf zorg ik dat alle mooie momenten vastgelegd worden, om ze voor altijd te herinneren. Dit is tenslotte wat er echt overblijft, dus erg belangrijk!

Een verhaal schrijven in beelden, dat is eigenlijk wat ik doe. Ik vind de juiste momenten/ emoties en details en maak daar samen een mooi verhaal van. Een dag dat jullie samen met jullie lieve vrienden en familie de liefde vieren.  


Denk aan deze speciale momenten van bruidsfotografie:

· Klaarmaken van de bruid en bruidegom en al de bijzondere details die vooraf zorgvuldig zijn uitgezocht, details!

· Als de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet, emotie!

· Fotoreportage, een momentje voor jullie 2, nog even extra van elkaar genieten, liefdevolle momentjes! 

· De ceremonie, de vader die zijn dochter weggeeft, DE kus na het Ja-woord

· Proost en taart, vier de liefde! Met daarbij toffe fam en vrienden foto's! 

· Heerlijk tafelen, gezelligheid, hapjes en drankjes.

· Ondergaande zon fotomomentje, super mooi!

· Het knalfeest vol sfeer en emoties, Party!  


Niets wordt vergeten en natuurlijk is er alle ruimte voor jullie eigen inbreng. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek nemen we jullie dag door en bespreken we alle wensen.  Ik denk graag in alles met jullie mee over de bruidsfotografie. 

Met mijn creatieve blik en jarenlange ervaring creëer ik pakkende beelden vol emotie. Ieder plaatje is een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag. Ik meng me graag tussen de gasten, zodat niet alleen jullie, maar ook iedereen om jullie heen zich prettig bij me voelt, gelukkig heb ik gezellige persoonlijkheid wat hier goed van pas komt ;-) 

Naast de bruidsfotografie op de dag zelf zorg ik ook voor de juiste nabewerking van de foto’s, elke foto krijgt zo zijn eigen aandacht. Zo zorg ik ervoor dat er een uniek geheel ontstaat vanaf de ochtend tot het einde van de bruidsfotografie, alles past bij elkaar. Op de dag let ik overal op, ook juist de dingen die je zelf niet altijd ziet, maar er echt bij horen. Jullie hoeven geen zorgen te hebben dat ik een moment mis, alleen maar te genieten van jullie bijzonder mooie dag! 

Jullie dag wordt verteld in een mooi foto verhaal, vol emotie!


Bruiloft
Bruiloft
Bruiloft

Het album!

Bij elke bruidsreportage ontvang je een klein album. Of ga je toch voor een luxe album, bijvoorbeeld een van hout. In ons gesprek hier in de fotostudio laat ik jullie de vele schillende albums zien en voelen. Deze zijn echt uniek! Deze kunnen op zo veel verschillende unieke manieren samengesteld worden, zodat ze echt een aanvulling zijn op jullie mooie dag. Door de mooie album boxen gaan ze niet meer de kast in, maar kun je ze altijd mooi laten liggen, het is een echte decoratie voor in huis. Zodat je telkens weer aan deze bijzonder mooie dag terug denkt met een grote lach. 

Ook de ouder albums zijn echt een aanrader! Dat is het trouwalbum in een kleinere versie, maar wel met dezelfde kleur kaft. 


Kostenindicatie van een bruidsrapportage zijn voor een trouwdag € 1490,- vraag de prijslijst aan via onderstaande contact formulier.

Alle reportages zijn inclusief de unieke nabewerking van de foto’s, foto’s geleverd op een toffe USB en een klein trouwalbum. Jullie ontvangen alle uitgewerkte digitale foto's in kleur en in zwart-wit. Ook ontvangen jullie een leuke Slideshow.

Vraag vrijblijvend naar de bruidsreportage prijslijst via onderstaande contact formulier in te vullen, of plan meteen een afspraak voor een persoonlijk gesprek in mijn fotostudio. Jullie zijn van harte welkom!


Zelf vind ik het belangrijk dat jullie je prettig bij me voelen als ik jullie fotografeer. Natuurlijk zal ik met dezelfde passie en aandacht, de familie en overige gasten vastleggen. Ik blijf gefocust en pak veel bijzondere momenten die zich om jullie heen af spelen. Zo blijven het verrassende foto's als jullie deze na de bruiloft mogen ontvangen.
Pure bruidsfotografie momenten vol details en emoties!

Veel kijkend naar het licht, kleuren, vormen en compositie maken we unieke blijvende herinneringen en zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke dag wordt!

Ook achter de schermen is alles goed geregeld. Als professioneel fotograaf heb ik alles graag goed voorbereid, maar ook een reserve camera, 2x foto's opslaan, backup plan, en goede foto backup zijn voor mij essentieel bij de bruidsfotografie . 


Graag nodig ik jullie uit voor een gesprek in mijn fotostudio, hier kunnen jullie ook de mooie trouwalbums bekijken. Vul onderstaande contact formulier in en laat even weten wanneer het beste gelegen komt. ma tm vr in de avond of ma t/m za overdag zou mogelijk zijn.

Dan zien we elkaar snel! Tot binnenkort!

wedding photography, Bruidsfotografie Brabant, fotograaf Helmond, trouwreportage Helmond, wedding photography, beste fotograaf Nederland, beste fotograaf, kasteel groot Buggenum, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotografie limburg, bruidsfotografie brabant, Bruidsfotografie Brabant, beste fotograaf nederland, fotograaf kasteel groot buggenum, fotograaf beachclub sunrise, fotograaf bruiloft brabant, fotograaf bruiloft limburg, fotograaf bruiloft eindhoven,

Bruiloft

Emotie

Bruiloft

Sfeer

Bruiloft

Details

Meestal reageer ik binnen 2 a 4 werkdagen, check ook je ongewenste postvak even, daar komen mijn berichtjes ook wel eens vaker in terecht. Mocht je daarna nog niets hebben gehoord, dan is er helaas iets mis gegaan, stuur me dan gerust even een          e-mail naar info@lindejoosten.nl of appje naar 0653204591 

Yes! Wij gaan trouwen!

Wat leuk, gefeliciteerd!
Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Hartelijke groetjes,
Linde Joosten