Logo LJ Photography
Linde Joosten

Altijd gedreven en vol met passie.

Tijdens de fotoreportages ben ik een gezellige persoonlijkheid waarmee ik groot en klein op zijn gemak stel.

Op een ongedwongen manier probeer ik de blikken en karakter eigenschappen te ontdekken. Zodat iedereen met zijn mooie unieke persoonlijkheid erop staat. Dit zorgt voor een fantastisch resultaat.

Niemand houd van poseren, maar iedereen wil prachtig op de foto's staan. Hier zorg ik natuurlijk voor in een spontane en ontspannen sfeer zodat jullie met een grote glimlach naar de foto's terug kijken.

Zelf ben ik trotse mama van 2 lieve dochters. Samen met mijn Willem genieten we van alle bijzondere momenten om ons heen.


Verder houd ik van:

-Onze hond Harly
-Bubbels!! Prosecco en Champagne
-Lekker eten 
-Italië!

-Chocolade

-Tennis/ padellen

-Gezelligheid met vriendinnen

-Wijntjes

Pure momenten, vol met details

Door mijn creatieve vooropleiding Ruimtelijk Vormgeving/Reclame kwam ik erachter dat er nog een stukje van de puzzel ontbrak, waarna ik de HBO opleiding fotovakschool heb gevolgd voelde ik me compleet, fotografie is mijn passie!

In mijn fotografie laat ik compositie, vorm en kleur samenvallen tot een mooi geheel. Door veel creatief te denken kun je steeds een krachtige foto maken. Met passie voor het vak streef ik ernaar meer te groeien, leergierig kies ik zo mijn extra studies/ workshops uit.


Het is een kunst om goede ideeën te digitaliseren tot een pakkend beeld. Mijn creativiteit leidt altijd tot een mooi resultaat.

Vanaf 2011 was mijn fotostudio gevestigd in het voormalige gemeentehuis te Meijel, Raadhuisplein 1. Al jaren was het een droom om een eigen fotostudio aan huis te hebben. In 2014 was die tijd aangebroken, een eigen fotostudio aan huis, Prins Bernhardstraat 12, Meijel! Het is inmiddels alweer 9 jaar geleden dat ik de studio aan huis heb mogen realiseren. Hier ontvang ik de leukste personen. Uiteraard ben je van harte welkom!

LJ Photography richt zich voornamelijk op bruiloften, newborn, portret/studiowerk, interieur en bedrijfsreportages. Dus niet alleen voor een particuliere shoot kunt u hier terecht, ook voor de fotografie van uw bedrijf. Bijvoorbeeld voor uw website.

Een krachtige foto is als een glimlach voor een mooie herinnering! 

Welkom op de website van Linde Joosten, LJ Photography.

Kom gerust langs voor een schitterende fotoshoot om nooit te vergeten, iets blijvends, tastbaars, vol met emotie.
Een krachtige foto is als een glimlach voor een mooie herinnering!

U bent van Harte Welkom!