Logo LJ Photography
Linde Joosten

De familie/ gezin fotograaf Panningen - Meijel -Maasbree - Roermond - Venlo - Asten -Deurne en daarbuiten!

Een krachtige foto is als een glimlach voor een mooie herinnering.

Zet de tijd even stil, en leg de momenten vast zoals ze nu zijn. Hier kun je altijd zo mooi op terug kijken. Geloof me, het wordt een heel spontane en gezellige fotoshoot. Niemand houd van poseren, maar natuurlijk help ik je wel om er als jezelf op te staan. Dat pure momentje, net die ene blik, daar ben ik altijd naar op zoek. 

Leuk als jullie komen voor een fotoshoot! We maken verschillende opstellingen tijdens de shoot in een gezellige ongedwongen sfeer. 


Iets te vieren?!           <-- je hebt niet eens een reden nodig om iets te vieren, vier het leven! hihi ;-)

25 jaar of 50 jaar getrouwd, bijzondere verjaardag of iets anders leuks te vieren? Geef dan een fotoshoot cadeau! Of plan een fotoshoot vooraf aan het feest! Iedereen is dan samen, ziet er mooi uit. Dit bijzonder moment mag zeker vast gelegd worden! Natuurlijk is het ook mogelijk voor me op deze locatie langs te komen, leg dit moment op tijd vast! Vraag naar de mogelijkheden.


Het leven is niet altijd eerlijk, soms komen er ook gebeurtenissen op ons pad die we graag anders zouden willen zien, denk aan een ziekte bij familie lid bijvoorbeeld. Probeer op dit moment op tijd een reportage te plannen, al wil je daar eigenlijk niet over na denken. Gelukkig heb ik vele hiermee kunnen helpen, foto's geven je zo veel mooie herinneringen en ze geven zo veel kracht bij een eventueel verlies. Uiteraard ga ik op een passende manier hiermee om, zodat de shoot evengoed erg prettig zal zijn.


Reserveer je fotoshoot op tijd!

Het is belangrijk om op tijd je fotoreportage te reserveren. Het kan natuurlijk voorkomen dat er al datums vol geboekt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje boek op tijd! Mijn agenda loopt momenteel erg vol en het is belangrijk om goed te kunnen plannen. 


Boek nu je foto reportage Hier via het contactformulier in te vullen. Geef bij reservering onderstaande info door:

-Welke datum/ dag jullie voorkeur geeft, en welk tijd het beste gelegen komt.

-Gelegenheid fotoshoot

-Locatie of studio fotoshoot

-Met hoe veel personen jullie ongeveer zijn (volwassene/ kinderen)

Als je een cadeaubon hebt, laat dit dan dan ook even weten.


Ben je op zoek naar de fotografie voor je bedrijf, Linde Joosten is ook Dé specialist als het gaat om bedrijfsfotografie. Alles voor uw website krachtig te verbeelden. Klik hier voor meer informatie over een zakelijke fotoshoot.Prijsplaatje fotoshoot

De kosten van een fotoshoot zijn opgebouwd uit de reportage kosten, en daarbij komen de digitale bestanden of eventueel fotoproducten. Na de reportage worden de foto's uitgewerkt en ontvang je binnen 2 weken een mail met selectie site, kies dus zelf je foto's! De prijzen van de digitale bestanden of fotoproducten staan hieronder vermeld. 

Studio Shoot:                                           1 t/m 5 personen      € 89,-  
Locatie Shoot: (in/ rondom Meijel)                1 t/m 5 personen      € 69,-
Kom gerust met heel de familie, bij 6 personen of meer, volgt er een eenmalige toeslag van € 20,- op de reportage.

Huisdieren zoals een hond of kat zijn vaak net zo belangrijk als kinderen, neem deze gerust mee. Ze horen immers bij jullie gezin. Dit wordt berekend als zijnde 1 persoon.

Natuurlijk weet ik veel mooie plekjes in/ rondom Meijel, ik houd van het bos/ peel gebied. Jullie mogen naar mijn fotostudio komen, waar ik voorop rijd naar een mooie locatie (5 min rijden)

Kies je liever voor een eigen/ andere buiten locatie, dat is natuurlijk ook mogelijk in overleg. I.v.m. extra reiskosten/ reistijd zal er 1,- per kilometer in rekening worden gebracht.

Family
Family

Ook is het mogelijk een mooie lijst uit te zoeken bij me in de fotostudio, hier liggen namelijk tal van hoeken, zodat ik elk formaat lijst kan bestellen. Natuurlijk help ik jullie ook graag met het adviseren voor een mooie wanddecoratie. 

Cadeaubonnen

Verras iemand en geef een fotoshoot cadeaubon! 

Family

fotograaf helmond, fotograaf helmond, fotograaf helmond, fotograaf helmond, fotoshoot limburg, fotoshoot limburg, fotoshoot limburg, fotoshoot limburg, fotoshoot limburg, fotograaf brabant, fotograaf brabant, fotograaf brabant, fotograaf brabant, fotograaf panningen, fotograaf panningen, fotograaf panningen, fotograaf panningen, fotograaf maasbree, fotograaf maasbree, fotograaf maasbree, fotograaf maasbree, zwangerschap fotoshoot roermond, zwangerschap fotoshoot roermond, zwangerschap fotoshoot roermond, zwangerschap fotoshoot roermond, goede fotograaf limburg, goede fotograaf limburg, goede fotograaf limburg, goede fotograaf limburg, goede fotograaf deurne, goede fotograaf deurne, goede fotograaf deurne, goede fotograaf deurne