Logo LJ Photography
Linde Joosten

Newborn fotograaf Limburg - Brabant en daarbuiten!

Wat Bijzonder, zo'n klein wonder!

Een van de bijzonderste dingen om te fotograferen is een newborn reportage. Deze foto's zijn zo waardevol, de eerste foto's van jullie kindje en jullie gezien. Om altijd met veel trots op terug te kijken, koester dit moment en laat er een onvergetelijk mooie herinnering van maken.

Voor deze reportage kom ik bij jullie aan huis, hiervoor neem ik al mijn spulletjes mee. Het is fijn voor jullie kindje om in eigen omgeving te zijn de eerste weken en natuurlijk ook voor mama, die dan evengoed rust kan nemen. Het is een unieke ervaring, als ik met veel kunde en ervaring jullie wondertje vast leg. Je hoeft verder helemaal niets te doen tijdens de reportage, alleen maar genieten. 

De eerste baby foto's en jullie als gezin, deze foto's zijn zo waardevol!  

De shoot vindt binnen de eerste 2 weken na de geboorte plaats, en duurt ongeveer 2 a 3uur, we nemen echt de tijd voor jullie. Natuurlijk is er tijd voor een eventuele voeding tussendoor. 


NewbornShoot € 169,-      inclusief klein album en fotoverrassing!

De prijs van de newborn shoot staat voor (voorbereidings)tijd, gebruik materiaal, kennis en veel creativiteit. Tevens ontvang je een klein album bij de shoot met daarin 20 foto’s uit de reportage! 

De selectie voor het album kies je zelf. Dit bedrag is exclusief digitale bestanden of aanvullende fotoproducten. Na de reportage ontvang je een persoonlijke online galerij met de uitgewerkte foto’s. Hier kun je dan ook kiezen uit een aantal extra pakketten met digitale bestanden of fotoproducten.
Exclusief reiskosten/reistijd: 0,75 cent per km 

Newborn

De shootkosten zijn alleen voor een reportage voor het kleine wondertje. Natuurlijk is het mogelijk om de trotse ouders, grote zus(sen), en/of grote broer(s) op de foto erbij de fotograferen, hiervoor heb ik altijd leuke ideeen. Bij veel van onderstaande extra pakketten zitten de kosten hiervan al in begrepen.

+ ouders € 30,- toeslag
+ broer(s)/zus(sen)  € 20,- toeslag

Elke shoot is inclusief album met daarin 20 foto’s uit de gallerij die julie zelf mogen kiezen, afhankelijk van het pakket is dit een mini album of een groter album. Jullie kunnen uren blijven bladeren in dit prachtige fotoalbum en nagenieten van al deze mooie, maar vooral kostbare momenten! Deze gebeurtenis kun je nooit meer herbeleven en is dan ook onbetaalbaar!


Ook is het mogelijk een mooie lijst uit te zoeken bij me in de fotostudio, hier liggen namelijk tal van hoeken, zodat ik elk formaat lijst kan bestellen. Natuurlijk help ik jullie ook graag met het adviseren voor een mooie wanddecoratie. 

PAKKET

Budget

€ 169,- Shoot kosten +
€ 100,-

5 digitale


incl. mini album 10x10
(met daarin 20 foto's uit reportage)

Alleen baby
+ ouders € 30,- toeslag
+ broer(s)/zus(sen) € 20,- toeslag
kleine foto-verrassing
PAKKET

Basis

€ 169,- Shoot kosten +
€ 150,-

10 digitale


incl. mini album 10x10
(met daarin 20 foto's uit reportage)

baby & ouders
+ broer(s)/zus(sen) € 20,- toeslag

kleine foto-verrassing
PAKKET

Waardevol

€ 169,- Shoot kosten +
€ 200,-

20 digitale

Album upgrade!
album upgrade 15x15
(met daarin 20 foto's uit reportage)

baby & ouder & broer/zus


kleine foto-verrassing
PAKKET

Exclusief

€ 169,- Shoot kosten +
€ 270,-

30 digitale

Album upgrade!
album upgrade 15x15
(met daarin 20/30 foto's uit reportage)
baby & ouder & broer/zus


2x kleine foto-verrassing
PAKKET

Deluxe

€ 169,- Shoot kosten +
€ 390,-

50 digitale

Album upgrade!
album upgrade luxe 20x15
(met daarin 20/40 foto's uit reportage)
baby & ouder & broer/zus


3x kleine foto-verrassing


Reserveer op tijd!

Het is belangrijk om op tijd je fotoreportage te reserveren. Het is een fotoshoot dat de veel tijd en geduld vraagt en ook de nabewerking is intensief. Mijn agenda loopt momenteel erg vol en het is belangrijk om goed te kunnen plannen. 

Boek nu je newborn reportage Hier via het contactformulier in te vullen. Geef bij reservering aan wanneer jullie uitgerekende datum is. Vermeld verder of het jullie 1e kindje is. Geef jullie adres en telefoonnummer ook alvast door. Als jullie wondertje geboren is: Het is belangrijk om op de 1e of 2e dag na de bevalling me een berichtje te sturen, zodat we samen de reportage in kunnen plannen. Bij reservering ontvang je een betaalverzoek voor de newbornshoot van € 169,-  Dit is inclusief klein album met daarin 20 foto's uit de reportage.

Uiteraard stuur ik jullie vooraf gaande aan de fotoshoot per mail alle informatie toe via mail.

Voor de trotse oma’s en opa’s:                  <- aanrader!

Natuurlijk is het mogelijk een extra album voor de trotse oma's en opa's te bestellen, dit is een copy van het geleverde album wat bij de shoot zit:

Extra mini album 10x10cm = € 19,-      

Extra album 15x15 of 20x15 = € 35,-       vanaf pakket waardevol


Leg ook je Zwangerschap vast.

Ook de zwangerschap is erg mooi om vooraf vast te leggen in een Zwangerschapsshoot / Bolle buik fotoshoot. Dit zou in de studio, maar ook vooral buiten op locatie heel mooi zijn in een natuurlijke omgeving. Denk aan de bos/ peel achtig gebied, met laagstaande zon, dit geeft echt schitterende beelden! Hier weet ik natuurlijk altijd wel een mooi plekje voor.

De kosten van een zwangerschaps shoot zijn hetzelfde als van een fotoshoot. Op locatie € 69,- en in de studio € 89,- Dit is zonder digitale bestanden of fotoprints. Zie kopje fotoshoots voor meer informatie.

Je ontvangt 10%korting op de bestelling van de zwangerschaps shoot (fotoprints en digitale bestanden) als deze in combinatie met een newborn shoot wordt geboekt. De shoot wordt om en nabij de 32-34 weken gepland.

Newborn

Persoonlijk

Newborn

Puur

Newborn

Vakkundig

newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf roermond, newborn fotograaf roermond, newborn fotograaf roermond, newborn fotograaf roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond,  zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond

Newborn
Newborn
Newborn