Logo LJ Photography
Linde Joosten

Newborn fotograaf Limburg - Brabant en daarbuiten!

Wat Bijzonder, zo'n klein wonder!         Ik leg jullie nieuwe gezin met alle liefde vast

Een van de bijzonderste dingen om te fotograferen is een newborn reportage. Deze foto's zijn zo waardevol, de eerste foto's van jullie kindje en jullie gezien. Om altijd met veel trots op terug te kijken, koester dit moment en laat er een onvergetelijk mooie herinnering van maken.

Het is een unieke ervaring, als ik met veel rust, kunde en ervaring jullie wondertje vast leg. Je hoeft verder helemaal niets te doen tijdens de reportage, alleen maar genieten. Mijn fotostudio is ook van alle gemakken voorzien.

Voor deze reportage is het ook vaak mogelijk deze bij jullie aan huis plaats te laten vinden, hiervoor neem ik al mijn spulletjes mee. Voor de reiskosten/reistijd wordt 1,-  per km gerekend. Ik hoor graag bij reservering waar jullie voorkeur naar uit gaat, studio of thuis.

In de zomer maanden vanaf mei-oktober is het niet altijd mogelijk om naar jullie thuis te komen ivm de drukke agenda, ik doe wel mijn uiterste best, maar kan dit niet garanderen. Natuurlijk zijn jullie anders zoiezo van harte welkom in mijn fotostudio, waar ik al mijn spullen klaar heb staan voor jullie. Ook heb ik hier verschillende foto achtergronden waar we gebruik van kunnen maken. In de studio staat ook een bank waar jullie rustig alles kunnen bewonderen. Dus de shoot kan zoiezo door gaan, maar tzt pas te bekijken of het in de studio wordt of bij jullie thuis. Mocht het in de studio zijn, worden er uiteraard ook geen reiskosten gerekend voor jullie.

De eerste baby foto's en jullie als gezin, deze foto's zijn zo waardevol!  

De shoot vindt binnen de eerste 2 a 2,5 weken na de geboorte plaats, en duurt ongeveer 2 a 2,5uur, we nemen echt de tijd voor jullie. 


Newborn

NewbornShoot Waardevol   € 379,-     inclusief leuke fotoverrassing!

De prijs van de newborn shoot staat voor (voorbereidings)tijd, gebruik materiaal, kennis en veel creativiteit. Tevens is het mogelijk om bij je pakket een mooi album te bestellen met daarin de bestelde foto’s van de reportage! Dit wordt ook vaak cadeau gedaan aan de trotse opa/ oma/ broer of zus.

De selectie van je foto's kies je zelf. Na de reportage ontvang je een persoonlijke online galerij met de uitgewerkte foto’s.
Exclusief reiskosten/reistijd: 1,-  per km 

Hieronder staat het prijsplaatje nog eens goed uitgelegd.
PAKKET

Basic

Fotoshoot de fotostudio
Thuis locatie niet mogelijk

€ 299,-

inclusief 20 digitale

Fotoreportage van ouders met  baby samen, geen foto's van baby alleen

45-60 minuten


baby & ouders
+ € 20,- toeslag per broer/zus


kleine foto-verrassing

Kies je voor Pakket Basic,
laat dit bij boeking al weten.
Meest gekozen

PAKKET

Waardevol

Fotoshoot de fotostudio of thuis
Thuis locatie + 1,- p. km. voor reiskosten/reistijd

€ 379,-

inclusief 17 digitale beelden zelf te kiezen

Uitgebreide reportage van 2 a 2,5uur


baby & ouder & broer/zuskleine foto-verrassing


+

Gouden upgrade

Fotoshoot de fotostudio of thuis
Thuis locatie + 1,- p. km. voor reiskosten/reistijd

€ 379,- + € 250,-

inclusief 40 digitale beelden zelf te kiezen

Je ontvangt een mooi album
15x19cm met reliëf opdruk op kaft
met daarin 30 foto's uit reportage

Uitgebreide reportage van 2 a 2,5uur


baby & ouder & broer/zus3x kleine foto-verrassing!
Leuk voor de trotse opa/ oma's 

Kraam-cadeau tip!


Extra foto's bijbestellen, dat is zeker mogelijk!
1 foto extra           € 12,50
10 foto's extra      € 100,-
vanaf 10 foto's extra  € 10,- p.s.


De bestelde foto's ontvang je in kleur EN zwart wit.

Reserveer op tijd!

Het is belangrijk om op tijd je fotoreportage te reserveren. Het is een fotoshoot dat de veel tijd en geduld vraagt en ook de nabewerking is intensief. Mijn agenda loopt momenteel erg vol en het is belangrijk om goed te kunnen plannen. 

Boek nu je newborn reportage Hier via het contactformulier in te vullen. Geef bij reservering aan wanneer jullie uitgerekende datum is. Vermeld verder of het jullie 1e kindje is. Geef jullie adres en telefoonnummer ook alvast door. Dan check ik de agenda of het nog mogelijk is rond deze datum voor jullie.

Als jullie wondertje geboren is: Het is belangrijk om op de 1e of 2e dag na de bevalling me een berichtje te sturen, zodat we samen de reportage in kunnen plannen. Bij reservering ontvang je een betaalverzoek voor de newbornshoot van € 69,-  

Uiteraard stuur ik jullie vooraf gaande aan de fotoshoot per mail nog alle informatie toe.

Voor de trotse oma’s en opa’s of grote broer/zus:                  <- aanrader!

Natuurlijk is het mogelijk een extra album voor de trotse oma's en opa's of grote broer/zus te bestellen, dit is een copy van het geleverde album wat bij de shoot zit:

Mini album 15x17cm € 29,-      

Luxe 15x19 album met Goud reliëf opdruk € 59,-

     

Newborn

Persoonlijk

Newborn

Puur

Newborn

Vakkundig

Newborn

Jullie kunnen uren blijven bladeren in het prachtige fotoalbum en nagenieten van al deze mooie, maar vooral kostbare momenten! Deze gebeurtenis kun je nooit meer herbeleven en is dan ook onbetaalbaar!


Natuurlijk help ik jullie ook graag met het adviseren voor een mooie wanddecoratie.  Ook is het mogelijk een mooie lijst uit te zoeken bij me in de fotostudio, hier liggen namelijk tal van hoeken, zodat ik elk formaat lijst kan bestellen. 

Leg ook je Zwangerschap vast.

Ook de zwangerschap is erg mooi om vooraf vast te leggen in een Zwangerschapsshoot / Bolle buik fotoshoot. Dit zou in de studio, maar ook vooral buiten op locatie heel mooi zijn in een natuurlijke omgeving. Denk aan de bos/ peel achtig gebied, met laagstaande zon, dit geeft echt schitterende beelden! Hier weet ik natuurlijk altijd wel een mooi plekje voor.

De kosten van een zwangerschaps shoot zijn 249,- inclusief 20 digitale beelden zelf uit te zoeken via online gallery.

Je ontvangt 5 extra digitale beelden cadeau van de zwangerschapsreportage als je ook een newborn shoot boekt. De zwangerschapsshoot wordt rond de 32-34 weken gepland.

Newborn
Newborn

newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf limburg, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf deurne, newborn fotograaf roermond, newborn fotograaf roermond, newborn fotograaf roermond, newborn fotograaf roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond,  zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond, zwangerschaps fotoshoot roermond